Agregador

Semiconductores

3 dies 16 hores ago
Estaba echando un vistazo al sector de los componentes electrónicos, en el cual se está produciendo una gran concentración, en especial en el caso de los microprocesadores más avanzados. Por debajo de los 10nm, sólo hay dos fabricantes (foundries): Samsung y TSMC (Taiwan Semiconductors Company). Intel ya ha desistido de fabricar sus diseños y pasa […]
Nadir

Comedores populares

5 dies 10 hores ago
Si propongo la difusión de los comedores públicos, sé a ciencia cierta que la derecha mugiría incongruencias sobre Stalin o las cartillas de racionamiento. El panorama político actual es la bazofia más hedionda, aderezada con enormes cantidades de ketchup y mostaza. Como cualquier cosa que yo pudiera proponer no deja de ser un brindis al […]
Nadir

Epílogo

1 setmana ago
La pérdida de Anguita no es triste por el hecho biológico, natural, inevitable. La mayor desgracia es que se va sin recambio, dejando un enorme hueco. + + + + + + + + + + + + +
Nadir

dia 64 dC (de Confinament): 2na setmana de la fase 1

2 setmanes 5 dies ago
 
Dilluns vam començar la fase 1 i encara no m'he fet ni una puta cervesa a una terrassa. Per què?? Perquè la gent no està bé.

Últimament eixa frase serveix per respondre a qualsevol pregunta. Prova:

Per què es manifesten els Cayetanos?? perquè la gent no està bé
Per què els valencians no tenim un finançament just?? perquè la gent no està bé
Per què et vas fer un compte de tuiter?? perquè la gent no està bé
Per què t'ha pegat per beure en el confinament?? perquè la gent no està bé
Com és que no folles?? perquè la gent no està bé...

I sí, tinc ganes de fer-me'n una amb amics, xarrant a l'aire lliure, però també amb les mesures higièniques i sanitàries adeqüades. I això no s'està complint. No s'està respectant la distància social i jo així no (me la) jugue. He vist uns adolescents besar-se i els he cridat "espere que estigueu sans els 2 i no mateu a cap dels vostres pares de covid per culpa de l'altre" pic.twitter.com/NEOdQD0Pa2— Lυcяὲcια dε Bσяjα 😷 (@lucreciadeborja) May 13, 2020 En la Gala roda de premsa d'anit van dir quins són els equips les zones que passen a la fase 1, dels que s'havien quedat a la fase 0 setmana passada. Entre ells han passat la resta de districtes sanitaris del País Valencià.
Ara, què passarà setmana vinent?? els que ja portarem 15 dies a la fase 1 podrem passar a la fase 2?? I els que passaran dilluns a la fase 1 s'hauran de quedar 15 dies més per vore com avança la cosa, no?? per tant, a les comarques centrals anirem una setmana per davant de la resta per fer de conillets d'indies?? o ens fotrem una setmana més per igualar-nos a la resta?? 

Vos heu parat a pensar com va a afectar-nos açò?? em referisc als que no tenim parella, com afectarà la manera de relacionar-nos??  Per si no teníem prou amb les malalties de transmissió sexual, ara també tenim el puto bitxo. Sempre ha hagut gent que ha passat de tot i que han patit 32 malalties sexuals i 4 més que encara no s'han descobert, segur que eixa gent seguirà quedant amb persones desconegudes i tindran sexe sense pensar si l'altre té coronavirus o no, ni a qui li ho poden trasmetre. Però què passa amb la gent normal i responsable?? i els hipocondíacs?? és que ningú pensa en els hipocondríacs?? ho estem passant fatal. I el que ens queda...
Com ho farem ara per lligar?? Si fem cas a les normes en la fase 1 podem quedar amb gent, però guardant distàncies de seguretat. En quin moment podrem abraçar-nos, besar-nos i follar-nos?? Siga quan siga que arribe el moment en que ja ens estiga permès el contacte. Qui s'arriscarà a fer-ho i poder-li-ho passar als seus familiars?? Val la pena besar algú nou amb el risc que això pot suposar fins que no aparega la vacuna?? 
Ara és el millor moment per tindre una parella monogàmica, però no per buscar-la perquè la gent no està bé.
Unknown

TODO SOBRE MI ENCIERRO

3 setmanes ago
Nos confinaron por no saber cómo gobernar el descontrol, mientras algunos desconfiamos. Y así estamos desde hace dos meses, la libertad se vuelve clausura y los lunes son domingo. Silencio, desiertos, quietud, personas encerradas, persianas echadas. Tenemos miedo de la saliva invisible y las máscaras ocultan más temor que prudencia. Estamos perdiendo el tacto por…
moon

La nueva normalidad

3 setmanes 3 dies ago
La nueva normalidad es que haya un virus que nos meta un ciento y pico de muertos diarios (unas cuantas decenas de miles al año), y que serán asumidos como inevitables como por inevitables desestimamos las 10.000 muertes prematuras que provoca la contaminación. La alternativa, que sería una cuarentena estricta de seis semanas más un […]
Nadir

Demà comença la fase 1

3 setmanes 3 dies ago

Dia 58 dC (de Confinament)
El dia 50 dC va ser el 1er dia que es va permetre eixir a fer esport de manera individual o a passejar amb els compis de confinament, que en el meu cas sóc jo sola també. Vaig anar a la platja, fins entrar a l'arena i tocar aigua. Quasi dos mesos sense vore la mar. Estàva tot el món igual, un riu de gent des de Gandia tots direcció a la platja, com zombis buscant cervells. Tots necessitàvem tocar mar(e).
I només 2 dies després, el dia 52 dC, va començar la fase 0, una fase de preparació per a les següents fases prèvies a la nova normalitat. Això vol dir que comença la desescalada per deixar d'estar confinats, a poc a poc.
La fase 0 la vam iniciar totes les comunitats autonòmiques el mateix dia i Fernando Simón, el nou ídol de l'època pandèmica, ens va explicar que la desescalada sería asimètrica. Això qué vol dir?? Que no anirem tots al mateix temps i que no totes les zones eixiràn del desconfinament igual, sinó depenent d'uns requisits que s'han de complir. Compleixes?? Passes a la següent fase. No compleixes?? et toca repetir en la fase que estaves fins el proper examen. Està clar, no??
Després de 2 mesos tancats... vulgues que no un poc d'il·lussions et fas de poder començar a fer alguna cosa que no feies abans. Tots pensàvem que la nostra província passaría a la següent fase. Tots excepte els madrilenys de trellat, que teníen clar que ells no. De fet, va ser la 1a notícia: Madrid es queda a la fase 0. 
Divendres a la nit va ser el moment de saber quins territoris passaven a la següent fase i quins no. Millor que eurovissió. I així serà cada 15 dies. Una festa.
Total, que finalment han dividit el País Valencià per departaments de salut. De manera que no coincideix amb les demarcacions comarcals. Les comarques centrals passem a la fase 1, però de les riberes cap amunt ja no passa ningú fins a Vinaròs.
A l'anterior post, on explicava les fases de la desescalada, deia que com que les platges s'obriran a la fase 3, però la mobilitat entre províncies no es donarà fins la fase 4, anant tots bé i passant de fase cada 15 dies, tindriem la platja lliure de madrilenys durant els 15 dies de la fase 3. Què ha passat?? Que Madrid es queda a la fase 0 durant altres 15 dies, i és probable que li'n toque repetir de nou més endavant... i això com ens afecta a nosaltres?? tenim 15 dies extra sense ells perquè si el dia 8 de juny comencem la fase 3, a Madrid encara estaran començant la fase 2 i com a prompte vindràn a principis de juliol. Ohyeah!
Unknown

Curriculum

4 setmanes 2 dies ago
Hay jóvenes con mejor curriculum que este par, de cajeros de hipermercado. + + + + + + + + + + + + + + +
Nadir

Watif

1 mes ago
Que Ara abra la boca no es raro. Que lo haga para cantar ya es más preocupante. Sorprendentemente, el resultado no está nada mal. Con el nivelazo que tiene lo que se está grabando actualmente, al menos este colgao sabe tocar e intenta expandir humildemente las fronteras de la música (un músico, vaya). Desde luego, […]
Nadir

La desescalada per fases

1 mes ago

Pdr el guapo ha fet una roda de premsa per explicar com serà #LoDelDesConfinament. Diu que ho farem per fases, cada 15 dies nova fase, si tot va bé.

A partir de dissabte dia 2 de maig, ja es pot eixir a passejar per poder vore com està el pati. La puti-vuelta.

FASE 0: Comença el dilluns 4 de maig.
En esta fase podem (i debem) anar a la perruqueria amb cita prèvia i sempre guardant les mesures de seguretat. També podem demanar menjar a domicili.

FASE 1: de l'11 al 24 de maig.
Ací ja obren les botigues. I després de tant de temps sense poder anar de compres... ja va sent hora de comprar nou modelet per a lluir. Més que res perquè ens hem passat menjant i no ens cap la roba que tenim a l'armari.
A més, s'obren les terrasses i voldrem estar ideals per fer-nos la primera cervesa en públic, no? Podrem quedar amb amics per anar a fer birres. També podrem quedar amb la TinderCita, però només quedar en públic, eh... res d'anar junts a una casa, que això encara no!!
Els hotels ja estaran oberts, però només podrem anar amb els compis de confinament. Al meu cas podria anar jo sola. Planazo.
També ens podrem moure dins de la provincia, però no podrem anar a vore als de la província del costat. Si vius a Oliva, pots anar a Sagunt o Requena, però no a Pego. Está clar, no??

FASE 2: del 25 de maig al 8 de juny.
Ací ja podrem tindre un poc més d'intimitat perquè obriran els bars i restaurants per poder estar dins. També podrem anar al cine i al teatre. I podrem quedar en casa d'algun amic. I ara sí, podrem anar a casa de l'amant!! Sempre que estiga a la nostra mateixa província, clar.
També podrem anar a visitar als nostres pares i presentar-los a la TinderCita.
En esta fase ja es poden fer actes culturals fins a 50 persones en interiors i fins a 400 en exteriors, assegudes. Ara és quan dones gràcies d'haver-te fet associació amb la colla d'amics. *guiño, guiño, codazo, codazo*

FASE 3: del 9 de juny al 24 de juny.
S'obren les platges. I encara no podem eixir de la província. Què vol dir això?? que fins la propera fase encara tenim 15 dies de platja sense madrilenys!! Siiiiiii!!

FASE 4: a partir del 25 de juny.
Nova normalitat.
Ningú no sap què és això de la nova normalitat però sembla ser que no tindrem la mateixa vida d'abans. I si no serà com abans... igual encara follem!!

Unknown

De nuevo, es cuestión de prioridades

1 mes ago
Someto a vuestro juicio la comparación entre ambas escalas retributivas: Agravio en la enfermería: contratos de 850 € por ser residentes en la lucha del Covid-19 Un Mosso d’Esquadra en prácticas cobrará 34.000 euros brutos este año ¿Estudiar en España sirve para…? Si seguimos leyendo… Los comisarios […] ingresan entre 68.387€ y 83.320€. El presidente […]
Nadir

Los que faltan

1 mes 1 setmana ago
Por fin, tras varios artículos comparando las muertes reportadas por coronavirus y las estadísticas de defunciones en diferentes países, a un medio se le ha ocurrido ponerlas en relación. Aquí, la aproximación más certera al número de muertes que está dejando la pandemia en algunos países del mundo, más allá de unas cifras de contagiados […]
Nadir